lunes, 25 de agosto de 2008

Nota final

Les vacances ja s'acaben. Sota els símptomes del jetlag aprofito per fer el recompte i les valoracions dels últims dies. Tant en Rudi, com en Quim i jo, compartim la sensació d'haver fet quatre viatges diferents en aquest temps.

L'estada a la República Dominicana, després de les obligacions laborals i els estudis, seria el primer. El contacte amb diferents animals marins, les increibles platges, les instal·lacions de l'hotel i practicar esports aquàtics ens va ajudar a recuperar forces per a la segona fase: la metròpolis per excel·lència, New York.
Platja de l'hotel de Punta Cana

Bar a la piscina de l'hotel


Mirant els taurons

Mantes-ratlla


Taurons


Platges caribenyes


Estrelles de mar

Set dies van ser suficients per adonar-nos de la magnitud i monumentalitat de la ciutat: Manhattan, l'Estatua de la Llibertat, la Quinta Avenida, Wall Street, l'Empire State building, Rockefeller Center, la Séptima Avenida, Brooklyn, un espectacle a Brodway...



L'Etatua de la llibertat


Pont de Brooklyn


Carrers de NY



Gospel a Harlem


Pont de Brooklyn

A Phoenix vam començar la tercera part del viatge. Amb la moto llogada vam fer un recorregut fins a Los Ángeles per la ruta 66. Feia anys que tenia en ment fer aquesta part dels EEUU i ara ja puc dir que ha satisfet les meves expectatives. Diversitat de paisatges, climes, llocs i situacions ens han acompanyat durant aquest dies.

El Gran Canó de Colorado

Paisatge d'Arizona

"Las Vegas"L' última setmana la vam dedicar a la costa oest de California i a Yosemite Parc. San Francisco s'emporta la palma!

Secuoya del Parc Yosemite Parc YosemiteSan Francisco Golden Bridge (San Francisco)

Les anècdotes vindran més endavant...

Cristina

1 comentario:

O.F. dijo...

IEEEEEEEEEEEE!!! Ja era hora que penjéssiu alguna foto. Ara, a assimilar el viatge i a començar a pensar en el proper...

Una abraçada a tots/es!