martes, 11 de marzo de 2008

Rudi's special post

Comencem però amb la "paradoxa de l'aniversari": Imaginem-nos que som en una reunión d'amics. Posem que som 23 persones. Quina creieu que és la probabilitat de que en el grup hi hagi 2 persones que facin anys el mateix dia del mateix mes?

(...)

Doncs encara que sembli impossible, més del 50%. En un grup de 60 persones, ja és del 99%!! Pels incrèduls, aquí la demostració matemàtica.

Seguidament, un vídeo "poca feina" d'una cançó de Daft Punk. Val la pena veure com va augmentant la velocitat el crack...



I finalment (ara sí!!!), un link dedicat en exclusiva a en Rudi: lluny de l'església maradoniana i en dura competència amb el pastafarisme, la renovadora corrent de pensament espiritual coneguda com dudeism (El Notaisme) té com a màxim icona i representant a El Nota, l'inefable Jeffrey Lebowski. A la web (en anglès) hi ha des del llibre sagrat que tot notaista ha de conèixer i seguir al peu de la lletra, a fotos dels freaks del Lebowski Festival, fins a els passos per ser ordenat sacerdot de l'Església del Nota de l'Últim Dia... Rudi sacerdot però ja!!! XDDDD



Uri

2 comentarios:

Anónimo dijo...

La verdad es que con el video he flipado. Hay muchas horas de práctica...
Lo de El Nota... Soy bastante ateo, así que no creo que me afilie a esta religión. De todas maneras tiene su rollo el tema, jeje. Es que este personaje da para mucho.

O.F. dijo...

Yo también quiero hacerme Dudista! El video es flipante, pero lo que en realidad oculta es el immenso aburrimiento que padece su protagonista. Poca feinaaaa!